IStock 1091692756

"Na de collumbehandeling heb ik geen nek of doortrekkende hoofdpijn vanuit mijn nek meer gehad. Ik ben hier ontzettend blij mee!"

Rina van Iperen

Nek- en hoofdpijn

Al jaren heb ik periodes van flinke nek en hoofdpijn. Ik heb een zenuwbeklemming in mijn nek gehad en meerdere keren fysiotherapie bij aanhoudende pijn in mijn nek, rug en hoofdpijnklachten. Therapie gaf steeds tijdelijk verlichting maar het ging nooit echt weg. Bij het onderzoek door Angelina bleek er iets in mijn nek (al jaren) niet goed te zitten. De behandeling en de 48 uur erna waren pijnlijk maar wel echt met resultaat! Na de collumbehandeling heb ik geen nek of doortrekkende hoofdpijn vanuit mijn nek meer gehad. Ik ben hier ontzettend blij mee! Mijn lichaam moest echt wennen aan de nieuwe positie, dit gaf veel spierpijn. De adviezen voor na de behandling en het losmaken van de spieren tijdens de vervolgafspraak hebben me hier bij goed geholpen. Ik ben zeer tevreden met collumbehandeling en de deskundigheid van Angelina.