IStock 1091692756

"Fijn om iemand gevonden te hebben die een oplossing heeft voor mijn klachten."

Jeannette van der Stelt

Nek-, rug- en schouderklachten

Ik heb al heel lang last van mijn nek en rug. Ook heb ik veel last van mijn schouder/arm (frozenshoulder). Na jaren behandelt te zijn geweest bij de fysio werden mijn klachten wel iets minder maar ze zijn nooit helemaal weggeweest, totdat ik bij Angelina terecht kon voor een collumbehandeling.

Ik ben nu na jaren zo goed als klachten en pijn vrij en kan ik na jaren mijn arm weer volledig om hoog brengen. Fijn om iemand gevonden te hebben die een oplossing heeft voor mijn klachten. Ik heb de behandeling als ietsjes pijnlijk ervaren maar ben zo blij dat ik nu van m’n klachten af ben. Ik zal de praktijk daarom ook zeker aanraden in mijn omgeving.